//All I Want Is You.
Follow Dashboard
Friendship!
Tuesday, 17 December 2013 | 0Superstar (s)!



Hi,
Harini mohla kita update blog ya.
Hahaha.


Ok sini sini.

Tak, sini.

Mohla kite turun sini lagi.

Sini lah.

Hm, nak main main :'(

Tak apa start bawah ni.

Haiii holla molla readerrrssssss.
Kita ingatkan tak adalah yang membaca blog kita ni, ghupanya ramai gak yang rajin baca cita citun kita ni hohho. Tadi tu kita memain je  sebab kita boring sangat sebab kita tak buat apape pun sebab kita bosan hm. 

Let us talk about friendship.

Friendship. Aku ada ramai kawan baik. Kalini, aku nak cerita tentang kawan baik aku yang aku sayang. Sayang sangat :) Sayangg sangat sangat sangat. Rindu sangat sangat sangat sangat yang tersangat. Siapa? Adalah. Hahaha dia cantik. Dia comel. Dia funny. Dia semuanyalah. Aku rasa, sedih sangat bila dia kata dia nak tinggalkan aku. Suatu hari, dia kata dia akan pindah. Ha nampak dah siapa kan? 

Hai Afiqah,

Afiqah, nak tau tak? Cuti ni, tak best. Aku ada banyaak sangat cerita nak bagitau kau. Tapi kau takde. Lagi kau kata kau akantinggalkan aku semua. Sedihlah weh aku cerita ni. Kalau aku sedih atau menangis aku cerita tak? Tak kan? Tapi kalini aku nak cerita dekat kau. Semuanya. Tapi kau takde dah, kau pindah. Kalau tak, kita sama kelas tahun depan. Aku kan, rasa tak kesah bila aku turun kelas. Aku nangis, aku nangis bukan sebab aku turun kelas, sebab tak ada kau dah. Tak apa turun kelas, kita boleh belajar sama sama kan? Usaha sama sama. Tapi, semangat aku hilang.

Sorang je tau, perasaan aku. Dia tau semangat aku hilang, sebab tak ada kau. Siapa? Dia lelaki, orang yang aku sayang jugak. Kau rasa siapa? Hahaha. Afiqah, kau pindah ni, jangan lupa aku tau. Kau pun, belajar betul betul. Pandai pandai. Azam baru right? Jyeah :) jangan jadi macam aku, bengong. 

Next year, hahaha macam dulu punya percayalaa. Kau tu azam je melebih padahal tak buat pun. Hakhak ceh joke :P 

Hahaha, dont worry aku pun berazam nak belajar rajin rajin. Aku ingat, cuti ni kau terus lupa aku. kau dah sombong dengan aku. Kau benci aku. Kau semuanyalah. Tapi tak, tiba tiba tergerak hati aku nak stalk blogger kau. Aku terjumpa. Tag : sembilanharibulanmay blablabla hahaha. Ingat jugak kat aku kan? Tapi aku taknaklah tengok tarikh kau post bila. Aku dah lama tak on blog, aku taknak sedih. Aku selalu fikir kau tak lupa aku. Ecehh dah macam putus cinta kan?

Hahahaha aku ni, cuma tak pernah ada kawan macam kau. Walaupun ramai lagi kawan baik aku, kann hahaha. Sukatilaa nak kata apa. Aku cuma rindu kawan comel spek mata aku ni hahaha wekk :P

So aku anggap kau macam ni la.
Bestfriends? Bitch, please she is my sister.

Sampai sini je. Assalamualaikum



The Disclaimer


Assalamualaikum. :)

@__fynxr , Nur Hanani

It can be cool if we think it's cool. :)


Diary About Stuff Site


Let's Talk!


The Credits!

Basecode by : Nadya and Qistina
Re.Design : Miss_Hana
Own this blog : Hanani

Best View at GOOGLE CHROME!